به نام خدا

مقطع کارشناسی در همه مجموعه ها چه مجموعه های زیر نظر وزارت بهداشت و چه مجموعه های زیر نظر وزارت علوم، تحقیقات و فناوری شکل ساده تری نسبت به مقاطع بالاتر دارد و به دنبال یاد دادن اصول پایه است؛ اما در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری به این شکل نیست و کلیه مجموعه دارای گرایش می شوند. مجموعه مامایی نیز از این قاعده مستثنا نیست و در مقطع کارشناسی ارشد تخصصی تر می شود و به گرایش های گوناگون تقسیم می شود.

معرفی کارشناسی ارشد مامایی

کارشناسی ارشد مامایی بعد از مقطع کارشناسی مامایی است و هدف آن تربیت مامای متعهد و متخصص است، که بتواند بر مبنای علوم و فنون علمی مامایی و بهداشت مادر و کودک موجود، دست یافته و قادر به ارائه ی خدمات مطلوب مامایی بوده و به تعلیم و تربیت افراد در این رشته نیز بپردازد. مجموعه مامایی فقط از بین داوطلبان خانم دانشجو می پذیرد و آقایان نمی توانند در آزمون کارشناسی و کارشناسی ارشد و دکتری مجموعه مامایی شرکت کنند.

مامایی یکی از پر طرفدارترین رشته‌های دنیا بخصوص برای بانوان است و اولین رشته دارای مجوز مطب در مقطع لیسانس و حق تجویز دارو، آزمایش و سونوگرافی (فقط در حوزه کاری مامایی) است

گرایش های کارشناسی ارشد مامایی

گرایش های کارشناسی ارشد مامایی، شامل 6 گرایش به شرح زیر می باشد:

کارشناسی ارشد مامایی گرایش باروری

کارشناسی ارشد مامایی گرایش مامایی جامعه نگر

کارشناسی ارشد مامایی گرایش مدیریت مامایی

کارشناسی ارشد مامایی گرایش مشاوره در مامایی

کارشناسی ارشد مامایی گرایش آموزش مامایی

کارشناسی ارشد مامایی گرایش مامایی قانونی

 

 

  • دانشجویان استعداد درخشان می توانند بدون کنکور در مقطع کارشناسی ارشد به تحصیل ادامه دهند.

آن دسته از  دانشجویانی که برای ادامه تحصیل موظف به شرکت در آزمون کارشناسی ارشد مجموعه پرستاری هستند، آگاهی از کارنامه قبول شدگان کنکور کارشناسی ارشد مجموعه پرستاری سال های گذشته بسیار مفید خواهد بود.