به نام خدا

مجموعه کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی یکی دیگر از موارد مجموعه دارویی است و فکر می کنم کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی مناسب آدم هایی است که عاشق غذا خوردن هستند و هم به کیفیت مواد غذایی که می خورند اهمیت می دهند. این را از آن جهت می گویم که در هر رشته ای فاکتور علاقه مندی می تواند در پیشرفت افراد بسیار اثر بگذارد.

معرفی کارشناسی ارشد مجموعه کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی

کارشناسی ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی دوره میان رشته ای و شاخه ای از علوم پایه دارو سازی است که دانش آموختگان آن در ابعاد خدماتی، آموزشی و پژوهشی با شناخت فیزیولوژی انسان، شیمی مواد، تغذیه، آنالیز مواد شیمیایی و مواد غذایی در زمینه کنترل شیمیایی و بهداشتی مواد خوراکی و آشامیدنی ها در جامعه به فعالیت می پردازند.

دروس آزمون کارشناسی ارشد مجموعه کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی

فیزیولوژی

بیوشیمی

شیمی ( آلی و تجزیه)

سم شناسی

تغذیه عمومی

میکروب شناسی مواد غذایی

زبان عمومی

برای آشنایی با منابع مناسبی که داوطلبان کمکور کارشناسی ارشد مجموعه کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی باید از آن استفاده کنند، دانشجویان می توانند به سراغ مشاوره تخصصی و گاهی برنامه ریزی های متناسبی با زندگی آن ها بروند. مشاور مجموعه کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی فردی است که از ریزه کاری های آزمون های کارشناسی ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی اطلاع دارد و می تواند این اطلااعات را به صورت مفید و ساده به داوطلب منتقل کند.

داوطلبان کنکور های کارشناسی ارشد مجموعه کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی و دیگر کنکور های زیر نظر وزارت بهداشت برای شرکت در آزمون کارشناسی ارشد باید در سایت سنجش پزشکی وارد شوند و طبق دستوالعمل در کنکور کارشناسی ارشد ثبت نام کنند.