مشاوره انتخاب رشته کنکور ارشد بیوتکنولوژی و داروسازی 99
سلام به همگی
الان میدونم که فکرتون بیشتر درگیره، اونم درگیر انتخاب رشته ارشد بیوتکنولوژی و داروسازی رشته ای که دوسش دارید قطعا.
قطعا تو این روزایی که کروتا همه چی رو محدود کرده و حتی تعطیل، انتخاب رشته ارشد بیوتکنولوژی و داروسازی 99 امکان برگزاری جلسات حضوری را ندارد و خب الان که باید تمام پروتکل های بهداشتی رعایت بشه راه های دیگری پیشنهاد شده که اتفاقا این راه ها آسان تر و جالب تر هستند.
خیلی وقت ها به دلیل رفت و آمد در ساعات شلوغ شهر رسیدن سر زمان اصلی به سختی اتفاق میفتاد الان با روش های غیر حضوری این مشکل حل شده است.
روش هایی که در این دوران پیشنهاد شده :
1) مشاوره انتخاب رشته ارشد بیوتکنولوژی و داروسازی آنلاین
2) مشاوره انتخاب رشته ارشد بیوتکنولوژی و داروسازی تلفنی
ما به شما این دو روش رو پیشنهاد میدیم و بهتره که در این شرایط از این روش ها استفاده کنید.
امروز معیار هایی رو براتون توضیح میدیم که قطعا در انتخاب رشته ارشد بیوتکنولوژی و داروسازی 99 بهتون کمک میکنه.
یه سری نکات هست که باید رعایت بشه تو انتخاب رشته.
چرا؟
چون بالاخره قراره شما تو اون رشته ای که میخواین ادامه تحصیل بدین و اگر این انتخاب رشته باب میل شما نباشد هم عمر و هم زمان خودتون رو هدر دادید پس باید به خوبی این معیار ها رو در نظر بگیرید.
معیار های طلایی انتخاب رشته کنکور ارشد بیوتکنولوژی و داروسازی 99
- احتمال قبولی با توجه به رتبه
- بازار کار
- تصمیم به ادامه تحصیل
- دوری و یا نزدیکی به محل سکونت
- در نظر گرفتن کیفیت دانشگاه در گرایش های مختلف و نوع دوره ها
- افزایش سردرگمی با ادغام آزمون دانشگاه ارشد دانشگاه سراسری و آزاد
شما هر گرایشی را انتخاب کنید باید معیار های بالا در نظر بگیرید.
1- احتمال قبولی با توجه به رتیه : با توجه به ظرفیت کم پذیرش در مهندسی شیمی - بیوتکنولوژی و داروسازی این را باید در نظر بگیرید که با رتبه ای که دارید در کدام دانشگاه و کدام دوره شانس قبولی بیشتری خواهید داشت.
2- بازار کار: با توجه به این که اکثر داوطلبان مهندسی شیمی - بیوتکنولوژی و داروسازی تفاوت بین گرایش ها و آینده هر یک را نمی دانند ، بسیاری از آنها در انتخاب خود دچار اشتباه می شوند. توجه کنید که بسیاری از رتبه های عالی سال های گذشته سخت از انتخاب خود پشیمانند. آن ها کلی درس خواندند و به چنین رتبه هایی رسیده بودند ولی انتخاب رشته ای سهل انگارانه آن همه تلاش را به نتیجه منتج نکرد.در این رشته هدف بهبود شرایط رقابت در بازار کار می باشد. دو جنبه در بازار کار بیوتکنولوژی و داروسازی وجود دارد. اول جنبه ای که شما حین درس خواندن در مقطع ارشد کار کنید.دومین جنبه ای که وجود دارد این است که شما بعد از تحصیل به بازار کار وارد شوید که باید حتما گرایش و کیفیت دانشگاه را در نظر بگیرید.
3- تصمیم به ادامه تحصیل: شما با توجه به این که در چه حوزه ای می خواهید فعالیت کنید، قصد ادامه تحصیل در دکتری دارید یا خیر، آیا در داخل می خواهید ادامه تحصیل بدهید یا خارج از ایران می توانید انتخاب رشته های مختلفی انجام دهید که کدام دانشگاه یا کدام گرایش شما را به اهدافتان می رساند. در رشته بیوتکنولوژی و داروسازی ، متاسفانه دانشجویان بعد از ورود به ارشد متوجه تفاوت بسیار زیاد دانشگاه ها در این رشته می شوند.
4- دوری و یا نزدیکی به محل سکونت را باید در نظر بگیرید زیرا باید بدانید بهتر است گرایش بهتری را در دانشگاه شهر دیگری بگذرانید یا گرایشی را در دانشگاه شهر خود بگذرانید؟ این یک معامله است بین راحتی خود یا آینده خود!
5-در نظر گرفتن کیفیت دانشگاه در گرایش های مختلف و نوع دوره ها : در بعضی شرایط حتی ممکن است که پیام نور برای شما انتخاب ایده آل باشد و نوبت دوم یا همان شبانه انتخاب خوبی برای شما نباشد. این مورد را حتما در انتخاب رشته خود در نظر داشته باشید.
6- ادغام آزمون دانشگاه ارشد دانشگاه سراسری و دانشگاه آزاد در تمامی رشته ها باعث می شود تا تنوع انتخاب ها و دانشگاه ها حتی بیشتر از قبل شود. بنابراین همین ادغام و البته جدا بودن انتخاب رشته های آزاد و سراسری در مقطع ارشد باعث می شود تا سردرگمی چندین برابر شود. تفاوت ها و مقایسه رتبه بندی دانشگاه های آزاد و سراسری و غیرانتفاعی و پیام نور و پردیس های خودگردان، از جمله مواردی است که حتما باید در نظر گرفته شود. در صفحه شهریه دانشگاه ها در مقطع ارشد می توانید در مورد هزینه تحصیل هر یک از انواع دانشگاه ها مطلع شوید و آن ها را با هم مقایسه کنید.