سلام به همه خوش ذوق های معماری

میدونم تازه کنکور ارشد رو دادید و منتظر اعلام نتایج هستید و الان فکر و ذهنتون شده مشاوره انتخاب رشته کنکور ارشد رشته کارشناسی ارشد معماری 99

تازه اینم میدونیم که تو چه دوره ای کنکور دادیید!!

دور دور کروناس و خب آدم نه تنها به فکر درسش بلکه به فکر سلامتی و حال روحی و جسمیش هست که کاملا درست و به موقع است.

حالا که مشاوره انتخاب رشته حضوری خیلی کم شده بهتره از راه های آنلاین یا تلفنی استفاده کنید که هم مطمیئن تر باشه هم اینکه شما به بهترین شکل از مشاوره بهره مند شید.

بهترین نکته و کارآمد ترین کاری که یک داوطلب قبل از انتخاب رشته می تونه انجام بده اینه که گرایش های کنکور ارشد مهندسی معماری رو مطالعه کنه.

معیار های مهم انتخاب رشته ارشد معماری 99 

1- همه گرایش های ارشد معماری آزمون اسکیس دارند به جز گرایش مطالعات معماری .

ولی این گرایش پروژه تشریحی است و به دلیل پایین بودن ضریب آزمون تشریحی میشه تصمیم گرفت که قبول شدن در این رشته کمی نسبت به گرایش های دیگر معماری آسان تر خواهد بود.

2- این نکته را باید بدانید رتبه اعلام شده در ابتدا بدون در نظر گرفتن آزمون اسکیس است و پس از برگزاری آزمون اسکیس نمره قبولی و نهایی شما مشخص خواهد شد.

3- باید بدانید که در سال گذشته دیگران چه رتبه ای به دست آورده اند و در آزمون عملی چه نمره ای کسب کرده اند و کجا با آن رتبه قبول شده ند. پس بهترین راه کار صحبت کردن با یک مشاور است.

4- تصمیم به ادامه تحصیل: دقت کنید شما با توجه به این که در چه حوزه ای می خواهید فعالیت کنید، قصد ادامه تحصیل در دکتری دارید یا خیر، آیا در داخل می خواهید ادامه تحصیل بدهید یا خارج از ایران می توانید انتخاب رشته های مختلفی انجام دهید که کدام دانشگاه یا کدام گرایش شما را به اهدافتان می رساند. در رشته زبان و ادبیات فارسی ، متاسفانه دانشجویان بعد از ورود به ارشد متوجه تفاوت بسیار زیاد دانشگاه ها در این رشته می شوند.

5- ادغام آزمون دانشگاه ارشد دانشگاه سراسری و دانشگاه آزاد در تمامی رشته ها باعث می شود تا تنوع انتخاب ها و دانشگاه ها حتی بیشتر از قبل شود. بنابراین همین ادغام و البته جدا بودن انتخاب رشته های آزاد و سراسری در مقطع ارشد باعث می شود تا سردرگمی چندین برابر شود. تفاوت ها و مقایسه رتبه بندی دانشگاه های آزاد و سراسری و غیرانتفاعی و پیام نور و پردیس های خودگردان، از جمله مواردی است که حتما باید در نظر گرفته شود. در صفحه شهریه دانشگاه ها در مقطع ارشد می توانید در مورد هزینه تحصیل هر یک از انواع دانشگاه ها مطلع شوید و آن ها را با هم مقایسه کنید.

حال به برخی از رتبه ها و محل قبولی کارشناسی ارشد معماری سال 97 دقت کنید .

رتبه نام زیر گرایش  محل قبول
32 مهندسی معماری نوبت دوم- دانشگاه شهید بهشتی
38 مهندسی معماری منظر نوبت دوم- دانشگاه تهران
50 معماری داخلی نوبت دوم- دانشگاه تهران
75 مهندسی معماری منظر نوبت دوم- دانشگاه شهید بهشتی
96 مهندسی معماری روزانه- دانشگاه علم و صنعت ایران 
170 بازسازی پس از سانحه نوبت دوم- دانشگاه شهید بهشتی
267 مهندسی معماری نوبت دوم- دانشگاه بوعلی سینا 

با توجه به رتبه و محل قبولی بالا بهتر است به ارشد معماری دانشگاه علم و صنعت توجه کنید.

امیدوارم این مطلب مورد پسند شما بوده باشه.