سلام به همه خوش ذوق های معماری

تمام کسایی که کنکور ارشد هنرهای ساخت و معماری رو دادن به احتمال زیاد راضی بودن و خب این نکته مثبتیه که وجود داره فقط باید الان به انتخاب رشته ارشد هنرهای ساخت و معماری 99 فکر کنید که با چه رتبه ای کدوم شهر و کدوم دانشگاه ممکنه که قبول بشید.

میدونم تازه کنکور ارشد رو دادید و منتظر اعلام نتایج هستید و الان فکر و ذهنتون شده انتخاب رشته کنکور ارشد رشته کارشناسی ارشد هنرهای ساخت و معماری 99

تازه اینم میدونیم که تو چه دوره ای کنکور دادیید!!

دور دور کروناس و خب آدم نه تنها به فکر درسش بلکه به فکر سلامتی و حال روحی و جسمیش هست که کاملا درست و به موقع است.

حالا که مشاوره انتخاب رشته حضوری خیلی کم شده بهتره از راه های آنلاین یا تلفنی استفاده کنید که هم مطمیئن تر باشه هم اینکه شما به بهترین شکل از مشاوره بهره مند شید.

حالا خوبی این دو روش چیه ؟

خیلی دلیل وجود داره که در وهله اول میشه به حفظ سلامتی اشاره کرد.

اما در کل این دو روش در حال حاضر بهترین روش ها برای انجام مشاوره انتخاب رشته ارشد هنرهای ساخت و معماری 99 می باشند.

بهترین نکته و کارآمد ترین کاری که یک داوطلب قبل از انتخاب رشته می تونه انجام بده اینه که گرایش های کنکور ارشد مهندسی هنرهای ساخت و معماری رو مطالعه کنه.

معیار های طلایی انتخاب رشته کنکور ارشد هنرهای ساخت و معماری  99

  1. احتمال قبولی با توجه به رتبه
  2. بازار کار 
  3. تصمیم به ادامه تحصیل
  4. دوری و یا نزدیکی به محل سکونت
  5. در نظر گرفتن کیفیت دانشگاه در گرایش های مختلف و نوع دوره ها
  6. افزایش سردرگمی با ادغام آزمون دانشگاه ارشد دانشگاه سراسری و آزاد

1-  احتمال قبولی با توجه به رتیه : بسیاری از داوطلبان کنکور کارشناسی ارشد هنرهای ساخت و معماری 99 بدون اطلاع از رتبه قبولی، انتخاب های خود را به نحوی می چینند که بعد از قبولی و پی بردن به این که جای بهتری نیز قبول می شدند پشیمان می شوند.

2- بازار کار: در این رشته هدف بهبود شرایط رقابت در بازار کار می باشد. دو جنبه در بازار کار هنرهای ساخت و معماری وجود دارد. اول جنبه ای که شما حین درس خواندن در مقطع ارشد کار کنید.دومین جنبه ای که وجود دارد این است که شما بعد از تحصیل به بازار کار وارد شوید که باید حتما گرایش و کیفیت دانشگاه را در نظر بگیرید.

3- تصمیم به ادامه تحصیل:  شما با توجه به این که در چه حوزه ای می خواهید فعالیت کنید، قصد ادامه تحصیل در دکتری دارید یا خیر، آیا در داخل می خواهید ادامه تحصیل بدهید یا خارج از ایران می توانید انتخاب رشته های مختلفی انجام دهید که کدام دانشگاه یا کدام گرایش شما را به اهدافتان می رساند. در رشته هنرهای ساخت و معماری، متاسفانه دانشجویان بعد از ورود به ارشد متوجه تفاوت بسیار زیاد دانشگاه ها در این رشته می شوند.

4- دوری و یا نزدیکی به محل سکونت را باید در نظر بگیرید زیرا باید بدانید بهتر است گرایش بهتری را در دانشگاه شهر دیگری بگذرانید یا گرایشی را در دانشگاه شهر خود بگذرانید؟ این یک معامله است بین راحتی خود یا آینده خود!

5- در نظر گرفتن کیفیت دانشگاه در گرایش های مختلف و نوع دوره ها : در بعضی شرایط حتی ممکن است که پیام نور برای شما انتخاب ایده آل باشد و نوبت دوم یا همان شبانه انتخاب خوبی برای شما نباشد. این مورد را حتما در انتخاب رشته خود در نظر داشته باشید.

6- ادغام آزمون دانشگاه ارشد دانشگاه سراسری و دانشگاه آزاد در تمامی رشته ها باعث می شود تا تنوع انتخاب ها و دانشگاه ها حتی بیشتر از قبل شود. بنابراین همین ادغام و البته جدا بودن انتخاب رشته های آزاد و سراسری در مقطع ارشد باعث می شود تا سردرگمی چندین برابر شود. تفاوت ها و مقایسه رتبه بندی دانشگاه های آزاد و سراسری و غیرانتفاعی و پیام نور و پردیس های خودگردان، از جمله مواردی است که حتما باید در نظر گرفته شود. در صفحه شهریه دانشگاه ها در مقطع ارشد می توانید در مورد هزینه تحصیل هر یک از انواع دانشگاه ها مطلع شوید و آن ها را با هم مقایسه کنید.

 

مقطع کارشناسی ارشد مجوعه هنرهای ساخت و معماری دارای سه گرایش اصلی می باشد که در این قسمت مشاهده می کنید.

  1. مدیریت پروژه و ساخت
  2. فناوری معماری : شامل 1) معماری بیونیک و 2) معماری دیجیتال 
  3. معماری و انرژی

ارشد هنرهای ساخت و معماری دانشگاه شهید بهشتی 

امیدوارم این مطلب مفید بوده باشه.