ارشد علوم و مهندسی صنایع غذایی

سلام به همه دوست داران مواد غذایی

کنکور خوب بود ؟

قطعا که کنکور ارشد رو برای گرایشی که میخواید خوب دادید که اومدید اینجا تا با هم دیگه یه انتخاب رشته کتکور ارشد علوم و مهندسی صنایع غذایی 99 بپردازیم.

انتخاب رشته کلا موضوع مهمی هست که همه میخوان بهترین نتیجه رو بگیرن و اگه شما هم می خوای بهترین نتیجه رو داشته باشی این مطلب رو دنبال کن تا معیار ها و نکات کلیدی رو متوجه بشی و دیدت نسبت به انتخاب رشته ارشد علوم و مهندسی صنایع غذایی 99 باز بشه.

خبب الان هم که دوران کروناست و کلا همه چی عوض شده و تغییر عمده اش اینکه بچه کنکوریا اگه بخوان از مشاور کمک بگیرن دیگه حضوری نمیتونن.

مشاوره انتخاب رشته ارشد علوم و مهندسی صنایع غذایی 99  چون خیلی مهم و حساس هست اگه کرونا نبود همگی می تونستید حضوری مراجعه کنید و کمک بگیرید، امااااااا نگران نباشید چون مشاوره های تلفنی و آنلاین هم هست که شما ها به راحتی میتونید کمک بگیرید و نتیجه ی مورد علاقتون رو بگیرید.

خیلی وقت ها به دلیل رفت و آمد در ساعات شلوغ شهر رسیدن سر زمان اصلی به سختی اتفاق میفتاد الان با روش های غیر حضوری این مشکل حل شده است.

روش هایی که در این دوران پیشنهاد شده :

1) مشاوره انتخاب رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی  آنلاین

2) مشاوره انتخاب رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی  تلفنی

ما به شما این دو روش رو پیشنهاد میدیم و بهتره که در این شرایط از این روش ها استفاده کنید.

همه میگن که انتخاب رشته کارشناسی ارشد علوم و مهندسی صنایع غذایی پیچیده است.

اگر این جمله رو شنیدید بدونید درسته!

حالا چرا؟

چون رشته کارشناسی ارشد علوم و مهندسی صنایع غذایی شامل تعداد زیادی گرایش و زیر گرایش است و به این دلیل انتخاب رشته ارشد برای علوم و مهندسی صنایع غذایی کمی بیشتر از بقیه رشته ها پیچیده تر است.

حال به بخشی از این دلیل ها میپردازیم.

  1. احتمال قبولی با توجه به رتبه
  2. بازار کار 
  3. تصمیم به ادامه تحصیل
  4. دوری و یا نزدیکی به محل سکونت
  5. در نظر گرفتن کیفیت دانشگاه در گرایش های مختلف و نوع دوره ها
  6. افزایش سردرگمی با ادغام آزمون دانشگاه ارشد دانشگاه سراسری و آزاد

معیارهای کلیدی در انتخاب رشته ارشد علوم و مهندسی صنایع غذایی 99 

1-  احتمال قبولی با توجه به رتیه : بسیاری از داوطلبان کنکور کارشناسی ارشد علوم و مهندسی صنایع غذایی 99 بدون اطلاع از رتبه قبولی، انتخاب های خود را به نحوی می چینند که بعد از قبولی و پی بردن به این که جای بهتری نیز قبول می شدند پشیمان می شوند.

2- بازار کار: در این رشته هدف بهبود شرایط رقابت در بازار کار می باشد. دو جنبه در بازار کار علوم و مهندسی صنایع غذایی وجود دارد. اول جنبه ای که شما حین درس خواندن در مقطع ارشد کار کنید.دومین جنبه ای که وجود دارد این است که شما بعد از تحصیل به بازار کار وارد شوید که باید حتما گرایش و کیفیت دانشگاه را در نظر بگیرید.

3- تصمیم به ادامه تحصیل:  شما با توجه به این که در چه حوزه ای می خواهید فعالیت کنید، قصد ادامه تحصیل در دکتری دارید یا خیر، آیا در داخل می خواهید ادامه تحصیل بدهید یا خارج از ایران می توانید انتخاب رشته های مختلفی انجام دهید که کدام دانشگاه یا کدام گرایش شما را به اهدافتان می رساند. در رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی، متاسفانه دانشجویان بعد از ورود به ارشد متوجه تفاوت بسیار زیاد دانشگاه ها در این رشته می شوند.

4- دوری و یا نزدیکی به محل سکونت را باید در نظر بگیرید زیرا باید بدانید بهتر است گرایش بهتری را در دانشگاه شهر دیگری بگذرانید یا گرایشی را در دانشگاه شهر خود بگذرانید؟ این یک معامله است بین راحتی خود یا آینده خود!

5- در نظر گرفتن کیفیت دانشگاه در گرایش های مختلف و نوع دوره ها : در بعضی شرایط حتی ممکن است که پیام نور برای شما انتخاب ایده آل باشد و نوبت دوم یا همان شبانه انتخاب خوبی برای شما نباشد. این مورد را حتما در انتخاب رشته خود در نظر داشته باشید.

6- ادغام آزمون دانشگاه ارشد دانشگاه سراسری و دانشگاه آزاد در تمامی رشته ها باعث می شود تا تنوع انتخاب ها و دانشگاه ها حتی بیشتر از قبل شود. بنابراین همین ادغام و البته جدا بودن انتخاب رشته های آزاد و سراسری در مقطع ارشد باعث می شود تا سردرگمی چندین برابر شود. تفاوت ها و مقایسه رتبه بندی دانشگاه های آزاد و سراسری و غیرانتفاعی و پیام نور و پردیس های خودگردان، از جمله مواردی است که حتما باید در نظر گرفته شود. در صفحه شهریه دانشگاه ها در مقطع ارشد می توانید در مورد هزینه تحصیل هر یک از انواع دانشگاه ها مطلع شوید و آن ها را با هم مقایسه کنید.

رتبه نام زیر گرایش محل قبولی
9 فناوری مواد غذایی روزانه- دانشگاه تربیت مدرس (دانشکده کشاورزی در اتوبان تهران کرج)
47 صنایع غذایی روزانه- دانشگاه صنعتی اصفهان
101 صنایع غذایی روزانه- دانشگاه تبریز
121 فناوری مواد غذایی روزانه- دانشگاه زنجان
171 شیمی مواد غذایی نوبت دوم- دانشگاه فردوسی مشهد
206 صنایع غذایی نوبت دوم- دانشگاه فردوسی مشهد
251 فناوری مواد غذایی نوبت دوم - دانشگاه بو علی سین

با توجه به رتبه و محل قبولی این رشته بهتر است به ارشد علوم و مهندسی صنایع غذایی دانشگاه تربیت مدرس توجه کنید.

امیدوارم مطلب براتون مفید بوده باشه

فعلا